Gråhakedopping i plural

Gråhakedopping är ordet.

Plural för gråhakedopping är gråhakedoppingar, gråhakedoppingarna, gråhakedoppingars och gråhakedoppingarnas.

Vad är plural för gråhakedopping?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet gråhakedopping. Plural av gråhakedopping är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet gråhakedopping.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet gråhakedopping. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet gråhakedopping har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder gråhakedopping?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av gråhakedopping så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/gråhakedopping

Du kan också söka efter gråhakedopping direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=gråhakedopping

Mer information om ordet gråhakedopping:

Ordet gråhakedopping består allt som allt av 14 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 14 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på gråhakedopping?

Följande ord rimmar med gråhakedopping: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord