Distansflygning i plural

Distansflygning är ordet.

Plural för distansflygning är distansflygningar, distansflygningarna, distansflygningars och distansflygningarnas.

Vad är plural för distansflygning?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet distansflygning. Plural av distansflygning är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet distansflygning.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet distansflygning. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet distansflygning har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder distansflygning?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av distansflygning så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/distansflygning

Du kan också söka efter distansflygning direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=distansflygning

Mer information om ordet distansflygning:

Ordet distansflygning består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på distansflygning?

Följande ord rimmar med distansflygning: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord