Datorsimulering i plural

Datorsimulering är ordet.

Plural för datorsimulering är datorsimuleringar, datorsimuleringarna, datorsimuleringars och datorsimuleringarnas.

Vad är plural för datorsimulering?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet datorsimulering. Plural av datorsimulering är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet datorsimulering.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet datorsimulering. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet datorsimulering har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder datorsimulering?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av datorsimulering så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/datorsimulering

Du kan också söka efter datorsimulering direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=datorsimulering

Mer information om ordet datorsimulering:

Ordet datorsimulering består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på datorsimulering?

Följande ord rimmar med datorsimulering: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord