Badanläggning i plural

Badanläggning är ordet.

Plural för badanläggning är badanläggningar, badanläggningarna, badanläggningars och badanläggningarnas.

Vad är plural för badanläggning?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet badanläggning. Plural av badanläggning är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet badanläggning.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet badanläggning. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet badanläggning har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder badanläggning?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av badanläggning så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/badanläggning

Du kan också söka efter badanläggning direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=badanläggning

Mer information om ordet badanläggning:

Ordet badanläggning består allt som allt av 13 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 13 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på badanläggning?

Följande ord rimmar med badanläggning: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord