Avsaltningsanläggning i plural

Avsaltningsanläggning är ordet.

Plural för avsaltningsanläggning är avsaltningsanläggningar, avsaltningsanläggningarna, avsaltningsanläggningars och avsaltningsanläggningarnas.

Vad är plural för avsaltningsanläggning?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet avsaltningsanläggning. Plural av avsaltningsanläggning är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet avsaltningsanläggning.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet avsaltningsanläggning. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet avsaltningsanläggning har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder avsaltningsanläggning?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av avsaltningsanläggning så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/avsaltningsanläggning

Du kan också söka efter avsaltningsanläggning direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=avsaltningsanläggning

Mer information om ordet avsaltningsanläggning:

Ordet avsaltningsanläggning består allt som allt av 21 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 21 bokstäverna är 15, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på avsaltningsanläggning?

Följande ord rimmar med avsaltningsanläggning: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord