Arkebusering i plural

Arkebusering är ordet.

Plural för arkebusering är arkebuseringar, arkebuseringarna, arkebuseringars och arkebuseringarnas.

Vad är plural för arkebusering?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet arkebusering. Plural av arkebusering är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet arkebusering.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet arkebusering. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet arkebusering har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder arkebusering?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av arkebusering så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/arkebusering

Du kan också söka efter arkebusering direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=arkebusering

Mer information om ordet arkebusering:

Ordet arkebusering består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5. Vi har i vår databas även 1 synonymer inlagda.

Synonymer till arkebusering:

Arkebusering har dessa synonymer: avrättning

Synonymer är alltså ord som liknar eller är likadant som, i det här fallet arkebusering, och används för att berika språket. På latin så heter synonymi interpretatio som betyder tolkning av. Därmed kan man säga att synonymer är en annan tolkning av ett visst ord. Ordet som berättas kan alltså ha en annan synonym vilket underlättar språk vid tal och skrift - annars skulle det vara en konstant upprepning av samma ord.

Vad rimmar på arkebusering?

Följande ord rimmar med arkebusering: ding, king, ring, ting, sving, sting, thing, tving, tjing, aning, bling, kring, pling, honing, ikring.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord