Acklimatiserande i plural

Acklimatiserande är ordet.

Plural för acklimatiserande är acklimatiserande.

Vad är plural för acklimatiserande?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet acklimatiserande. Plural av acklimatiserande är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet acklimatiserande.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet acklimatiserande. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet acklimatiserande har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder acklimatiserande?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av acklimatiserande så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/acklimatiserande

Du kan också söka efter acklimatiserande direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=acklimatiserande

Mer information om ordet acklimatiserande:

Ordet acklimatiserande består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 7.

Vad rimmar på acklimatiserande?

Följande ord rimmar med acklimatiserande: de, ide, ode, Adde, ande, jade, jude, lide, mede, mode, rede, udde, vide, Vide, öde.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord