Absorberande i plural

Absorberande är ordet.

Plural för absorberande är absorberande.

Vad är plural för absorberande?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet absorberande. Plural av absorberande är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet absorberande.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet absorberande. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet absorberande har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder absorberande?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av absorberande så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/absorberande

Du kan också söka efter absorberande direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=absorberande

Mer information om ordet absorberande:

Ordet absorberande består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på absorberande?

Följande ord rimmar med absorberande: de, ide, ode, Adde, ande, jade, jude, lide, mede, mode, rede, udde, vide, Vide, öde.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet absorberande: reabsorberande.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord