Snap i plural

Snap är ordet.

Plural för snap är snapar, snaparna, snapars och snaparnas.

Vad är plural för snap?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet snap. Plural av snap är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet snap.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet snap. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet snap har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder snap?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av snap så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/snap

Du kan också söka efter snap direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=snap

Mer information om ordet snap:

Ordet snap består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på snap?

Följande ord rimmar med snap: gap, kap, rap, wap, skap, wrap, senap, sirap, boskap, karnap, satrap, vedkap, budskap, burskap, eskulap.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 36 ord som på något sätt liknar ordet snap Här kommer de tio första: asiatisk paradisflugsnappare, dammsnäppa, drillsnäppa, fläckdrillsnäppa, flugsnappare, glasögonflugsnappare, gluttsnäppa, halsbandsflugsnappare, kärrsnäppa och kustsnäppa.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord