Klapp i plural

Klapp är ordet.

Plural för klapp är klappar, klapparna, klappars och klapparnas.

Vad är plural för klapp?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet klapp. Plural av klapp är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet klapp.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet klapp. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet klapp har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder klapp?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av klapp så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/klapp

Du kan också söka efter klapp direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=klapp

Mer information om ordet klapp:

Ordet klapp består allt som allt av 5 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 5 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på klapp?

Följande ord rimmar med klapp: app, papp, napp, mapp, tapp, rapp, lapp, japp, kapp, ikapp, glapp, trapp, knapp, slapp, etapp.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 20 ord som på något sätt liknar ordet klapp Här kommer de tio första: brasklapp, fläskläpp, fusklapp, glaskläpp, haklapp, julklapp, julklappsadress, julklappstips, julklappsutdelning och kläpp.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord