Guldsjöborrekaktus i plural

Guldsjöborrekaktus är ordet.

Plural för guldsjöborrekaktus är guldsjöborrekaktusar, guldsjöborrekaktusarna, guldsjöborrekaktusars och guldsjöborrekaktusarnas.

Vad är plural för guldsjöborrekaktus?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet guldsjöborrekaktus. Plural av guldsjöborrekaktus är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet guldsjöborrekaktus.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet guldsjöborrekaktus. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet guldsjöborrekaktus har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder guldsjöborrekaktus?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av guldsjöborrekaktus så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/guldsjöborrekaktus

Du kan också söka efter guldsjöborrekaktus direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=guldsjöborrekaktus

Mer information om ordet guldsjöborrekaktus:

Ordet guldsjöborrekaktus består allt som allt av 18 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 18 bokstäverna är 12, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på guldsjöborrekaktus?

Följande ord rimmar med guldsjöborrekaktus: bus, dus, hus, lus, mus, rus, sus, anus, blus, brus, flus, grus, krus, ljus, onus.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord