Epicentrum i plural

Epicentrum är ordet.

Plural för epicentrum är epicentrum, epicentrer, epicentra, epicentrumen, epicentrerna, (epicentra), epicentrums, epicentrers, epicentras och epicentrumens, epicentrernas, (epicentras).

Vad är plural för epicentrum?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet epicentrum. Plural av epicentrum är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet epicentrum.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet epicentrum. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet epicentrum har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder epicentrum?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av epicentrum så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/epicentrum

Du kan också söka efter epicentrum direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=epicentrum

Mer information om ordet epicentrum:

Ordet epicentrum består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 6, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på epicentrum?

Följande ord rimmar med epicentrum: dum, hum, rum, sum, tum, flum, krum, ljum, skum, slum, stum, album, begum, dagum, datum.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord