Citronsjöborrekaktus i plural

Citronsjöborrekaktus är ordet.

Plural för citronsjöborrekaktus är citronsjöborrekaktusar, citronsjöborrekaktusarna, citronsjöborrekaktusars och citronsjöborrekaktusarnas.

Vad är plural för citronsjöborrekaktus?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet citronsjöborrekaktus. Plural av citronsjöborrekaktus är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet citronsjöborrekaktus.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet citronsjöborrekaktus. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet citronsjöborrekaktus har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder citronsjöborrekaktus?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av citronsjöborrekaktus så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/citronsjöborrekaktus

Du kan också söka efter citronsjöborrekaktus direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=citronsjöborrekaktus

Mer information om ordet citronsjöborrekaktus:

Ordet citronsjöborrekaktus består allt som allt av 20 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 20 bokstäverna är 13, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 7.

Vad rimmar på citronsjöborrekaktus?

Följande ord rimmar med citronsjöborrekaktus: bus, dus, hus, lus, mus, rus, sus, anus, blus, brus, flus, grus, krus, ljus, onus.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord