Borstpelarkaktus i plural

Borstpelarkaktus är ordet.

Plural för borstpelarkaktus är borstpelarkaktusar, borstpelarkaktusarna, borstpelarkaktusars och borstpelarkaktusarnas.

Vad är plural för borstpelarkaktus?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet borstpelarkaktus. Plural av borstpelarkaktus är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet borstpelarkaktus.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet borstpelarkaktus. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet borstpelarkaktus har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder borstpelarkaktus?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av borstpelarkaktus så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/borstpelarkaktus

Du kan också söka efter borstpelarkaktus direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=borstpelarkaktus

Mer information om ordet borstpelarkaktus:

Ordet borstpelarkaktus består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på borstpelarkaktus?

Följande ord rimmar med borstpelarkaktus: bus, dus, hus, lus, mus, rus, sus, anus, blus, brus, flus, grus, krus, ljus, onus.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord