Bomullsvårtkaktus i plural

Bomullsvårtkaktus är ordet.

Plural för bomullsvårtkaktus är bomullsvårtkaktusar, bomullsvårtkaktusarna, bomullsvårtkaktusars och bomullsvårtkaktusarnas.

Vad är plural för bomullsvårtkaktus?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bomullsvårtkaktus. Plural av bomullsvårtkaktus är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bomullsvårtkaktus.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bomullsvårtkaktus. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bomullsvårtkaktus har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bomullsvårtkaktus?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bomullsvårtkaktus så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bomullsvårtkaktus

Du kan också söka efter bomullsvårtkaktus direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bomullsvårtkaktus

Mer information om ordet bomullsvårtkaktus:

Ordet bomullsvårtkaktus består allt som allt av 17 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 17 bokstäverna är 12, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på bomullsvårtkaktus?

Följande ord rimmar med bomullsvårtkaktus: bus, dus, hus, lus, mus, rus, sus, anus, blus, brus, flus, grus, krus, ljus, onus.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord