Bockhornskaktus i plural

Bockhornskaktus är ordet.

Plural för bockhornskaktus är bockhornskaktusar, bockhornskaktusarna, bockhornskaktusars och bockhornskaktusarnas.

Vad är plural för bockhornskaktus?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bockhornskaktus. Plural av bockhornskaktus är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bockhornskaktus.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bockhornskaktus. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bockhornskaktus har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bockhornskaktus?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bockhornskaktus så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bockhornskaktus

Du kan också söka efter bockhornskaktus direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bockhornskaktus

Mer information om ordet bockhornskaktus:

Ordet bockhornskaktus består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på bockhornskaktus?

Följande ord rimmar med bockhornskaktus: bus, dus, hus, lus, mus, rus, sus, anus, blus, brus, flus, grus, krus, ljus, onus.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord