Bark i plural

Bark är ordet.

Plural för bark är barkar, barkarna, barkars och barkarnas.

Vad är plural för bark?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bark. Plural av bark är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bark.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bark. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bark har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bark?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bark så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bark

Du kan också söka efter bark direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bark

Mer information om ordet bark:

Ordet bark består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på bark?

Följande ord rimmar med bark: ark, Mark, park, mark, exark, knark, spark, kvark, stark, chark, flark, monark, bilpark, inspark, lekpark.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 17 ord som på något sätt liknar ordet bark Här kommer de tio första: avbarkande, barkande, barkaroll, barkass, bärkasse, barkborre, barkentin, barkevikit, barkis och barkklädd.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord