Viv i plural

Viv är ordet.

Plural för viv är viv, viven, vivs och vivens.

Vad är plural för viv?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet viv. Plural av viv är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet viv.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet viv. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet viv har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder viv?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av viv så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/viv

Du kan också söka efter viv direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=viv

Mer information om ordet viv:

Ordet viv består allt som allt av 3 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 3 bokstäverna är 2, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på viv?

Följande ord rimmar med viv: giv, hiv, kiv, liv, Liv, Siv, driv, kliv, kniv, Lviv, naiv, oliv, aktiv, arkiv, dativ.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 23 ord som på något sätt liknar ordet viv Här kommer de tio första: antivivisektionist, betvivlande, bonvivang, ekvivalens, ekvivalensklass, ekvivalenspil, ekvivalensrelation, ekvivalent, ekvivokation och förtvivlad.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord