Statsepidemiolog i plural

Statsepidemiolog är ordet.

Plural för statsepidemiolog är statsepidemiologer, statsepidemiologerna, statsepidemiologers och statsepidemiologernas.

Vad är plural för statsepidemiolog?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet statsepidemiolog. Plural av statsepidemiolog är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet statsepidemiolog.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet statsepidemiolog. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet statsepidemiolog har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder statsepidemiolog?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av statsepidemiolog så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/statsepidemiolog

Du kan också söka efter statsepidemiolog direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=statsepidemiolog

Mer information om ordet statsepidemiolog:

Ordet statsepidemiolog består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 7.

Vad rimmar på statsepidemiolog?

Följande ord rimmar med statsepidemiolog: bog, fog, nog, avog, drog, idog, knog, krog, ofog, plog, skog, Skog, smog, tjog, eklog.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord