Efor i plural

Efor är ordet.

Plural för efor är eforer, eforerna, eforers och eforernas.

Vad är plural för efor?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet efor. Plural av efor är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet efor.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet efor. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet efor har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder efor?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av efor så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/efor

Du kan också söka efter efor direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=efor

Mer information om ordet efor:

Ordet efor består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 2, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på efor?

Följande ord rimmar med efor: or, bor, hor, kor, mor, nor, por, Tor, tor, abor, anor, aror, bror, Bror, fjor.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 41 ord som på något sätt liknar ordet efor Här kommer de tio första: befordran, befordrande, befordring, befordringsavgift, bondeförvandling, brevbefordran, deformation, deformerbar, deformitet och diarieförande.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord