Bekämpningsmedel i plural

Bekämpningsmedel är ordet.

Plural för bekämpningsmedel är bekämpningsmedel, bekämpningsmedlen, bekämpningsmedels och bekämpningsmedlens.

Vad är plural för bekämpningsmedel?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bekämpningsmedel. Plural av bekämpningsmedel är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bekämpningsmedel.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bekämpningsmedel. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bekämpningsmedel har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bekämpningsmedel?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bekämpningsmedel så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bekämpningsmedel

Du kan också söka efter bekämpningsmedel direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bekämpningsmedel

Mer information om ordet bekämpningsmedel:

Ordet bekämpningsmedel består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på bekämpningsmedel?

Följande ord rimmar med bekämpningsmedel: el, del, fel, gel, hel, Hel, kel, sel, tel, Abel, adel, apel, avel, axel, Axel.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord