Bedövningsmedel i plural

Bedövningsmedel är ordet.

Plural för bedövningsmedel är bedövningsmedel, bedövningsmedlen, bedövningsmedels och bedövningsmedlens.

Vad är plural för bedövningsmedel?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bedövningsmedel. Plural av bedövningsmedel är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bedövningsmedel.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bedövningsmedel. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bedövningsmedel har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bedövningsmedel?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bedövningsmedel så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bedövningsmedel

Du kan också söka efter bedövningsmedel direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bedövningsmedel

Mer information om ordet bedövningsmedel:

Ordet bedövningsmedel består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på bedövningsmedel?

Följande ord rimmar med bedövningsmedel: el, del, fel, gel, hel, Hel, kel, sel, tel, Abel, adel, apel, avel, axel, Axel.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord