Årsmedeltemperatur i plural

Årsmedeltemperatur är ordet.

Plural för årsmedeltemperatur är årsmedeltemperaturer, årsmedeltemperaturerna, årsmedeltemperaturers och årsmedeltemperaturernas.

Vad är plural för årsmedeltemperatur?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet årsmedeltemperatur. Plural av årsmedeltemperatur är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet årsmedeltemperatur.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet årsmedeltemperatur. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet årsmedeltemperatur har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder årsmedeltemperatur?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av årsmedeltemperatur så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/årsmedeltemperatur

Du kan också söka efter årsmedeltemperatur direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=årsmedeltemperatur

Mer information om ordet årsmedeltemperatur:

Ordet årsmedeltemperatur består allt som allt av 18 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 18 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 7.

Vad rimmar på årsmedeltemperatur?

Följande ord rimmar med årsmedeltemperatur: ur, bur, dur, fur, Fur, gur, hur, kur, lur, mur, pur, sur, tur, asur, azur.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord