Accessionskatalog i plural

Accessionskatalog är ordet.

Plural för accessionskatalog är accessionskataloger, accessionskatalogerna, accessionskatalogers och accessionskatalogernas.

Vad är plural för accessionskatalog?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet accessionskatalog. Plural av accessionskatalog är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet accessionskatalog.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet accessionskatalog. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet accessionskatalog har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder accessionskatalog?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av accessionskatalog så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/accessionskatalog

Du kan också söka efter accessionskatalog direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=accessionskatalog

Mer information om ordet accessionskatalog:

Ordet accessionskatalog består allt som allt av 17 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 17 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 7.

Vad rimmar på accessionskatalog?

Följande ord rimmar med accessionskatalog: bog, fog, nog, avog, drog, idog, knog, krog, ofog, plog, skog, Skog, smog, tjog, eklog.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord