Te i plural

Te är ordet.

Plural för te är teer, teerna, teers och teernas.

Vad är plural för te?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet te. Plural av te är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet te.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet te. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet te har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder te?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av te så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/te

Du kan också söka efter te direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=te

Mer information om ordet te:

Ordet te består allt som allt av 2 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 2 bokstäverna är 1, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på te?

Följande ord rimmar med te: ute, 0:te, afte, ante, Ante, bete, byte, date, ente, gate, gute, inte, iste, jote, jute.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 3412 ord som på något sätt liknar ordet te Här kommer de tio första: -meter, abborrnate, abbotskloster, abetek, abilitet, abnormitet, aborterad, aborterande, absurditet och accelerometer.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord