Skitstövel i plural

Skitstövel är ordet.

Plural för skitstövel är skitstövlar, skitstövlarna, skitstövlars och skitstövlarnas.

Vad är plural för skitstövel?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet skitstövel. Plural av skitstövel är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet skitstövel.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet skitstövel. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet skitstövel har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder skitstövel?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av skitstövel så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/skitstövel

Du kan också söka efter skitstövel direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=skitstövel

Mer information om ordet skitstövel:

Ordet skitstövel består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3. Vi har i vår databas även 3 synonymer inlagda.

Synonymer till skitstövel:

Skitstövel har dessa synonymer: arsel, idiot, jävel

Synonymer är alltså ord som liknar eller är likadant som, i det här fallet skitstövel, och används för att berika språket. På latin så heter synonymi interpretatio som betyder tolkning av. Därmed kan man säga att synonymer är en annan tolkning av ett visst ord. Ordet som berättas kan alltså ha en annan synonym vilket underlättar språk vid tal och skrift - annars skulle det vara en konstant upprepning av samma ord.

Vad rimmar på skitstövel?

Följande ord rimmar med skitstövel: el, del, fel, gel, hel, Hel, kel, sel, tel, usel, Abel, adel, apel, avel, axel.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord