Qvaf i plural

Qvaf är ordet.

Plural för qvaf är qvafva.

Vad är plural för qvaf?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet qvaf. Plural av qvaf är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet qvaf.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet qvaf. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet qvaf har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder qvaf?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av qvaf så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/qvaf

Du kan också söka efter qvaf direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=qvaf

Mer information om ordet qvaf:

Ordet qvaf består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på qvaf?

Följande ord rimmar med qvaf: af, haf, iaf, kaf, kvaf, Olaf, slaf, graf, staf, seraf, digraf, Gustaf, geograf, bokstaf, biograf.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 2 ord som på något sätt liknar ordet qvaf: qväfd och qväfvande.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord