Graf i plural

Graf är ordet.

Plural för graf är grafer, graferna, grafers och grafernas.

Vad är plural för graf?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet graf. Plural av graf är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet graf.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet graf. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet graf har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder graf?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av graf så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/graf

Du kan också söka efter graf direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=graf

Mer information om ordet graf:

Ordet graf består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på graf?

Följande ord rimmar med graf: af, haf, iaf, kaf, kvaf, Olaf, qvaf, slaf, staf, seraf, digraf, Gustaf, geograf, bokstaf, biograf.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 112 ord som på något sätt liknar ordet graf Här kommer de tio första: agraff, allograf, amatörfotograf, autobiograf, autobiografi, autobiografisk, autograf, bandagråfågel, barnpornografibrott och barograf.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord