Likviderad i plural

Likviderad är ordet.

Plural för likviderad är likviderade.

Vad är plural för likviderad?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet likviderad. Plural av likviderad är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet likviderad.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet likviderad. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet likviderad har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder likviderad?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av likviderad så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/likviderad

Du kan också söka efter likviderad direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=likviderad

Mer information om ordet likviderad:

Ordet likviderad består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 6, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4. Vi har i vår databas även 1 synonymer inlagda.

Synonymer till likviderad:

Likviderad har dessa synonymer: dödad

Synonymer är alltså ord som liknar eller är likadant som, i det här fallet likviderad, och används för att berika språket. På latin så heter synonymi interpretatio som betyder tolkning av. Därmed kan man säga att synonymer är en annan tolkning av ett visst ord. Ordet som berättas kan alltså ha en annan synonym vilket underlättar språk vid tal och skrift - annars skulle det vara en konstant upprepning av samma ord.

Vad rimmar på likviderad?

Följande ord rimmar med likviderad: bad, kad, vad, mad, rad, niad, osad, riad, road, siad, glad, grad, hiad, klad, kvad.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord