Dram i plural

Dram är ordet.

Plural för dram är dramer, dramerna, dramers och dramernas.

Vad är plural för dram?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet dram. Plural av dram är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet dram.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet dram. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet dram har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder dram?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av dram så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/dram

Du kan också söka efter dram direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=dram

Mer information om ordet dram:

Ordet dram består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på dram?

Följande ord rimmar med dram: Sam, cam, dam, lam, tam, kam, gam, ram, jam, skam, spam, slam, stam, Siam, Liam.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 15 ord som på något sätt liknar ordet dram Här kommer de tio första: drama, dramaserie, dramatiker, dramatisk, dramaturg, femtonhundrameterslopp, föräldramöte, guldram, kostymdrama och melodram.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord