Desinfektionsmedel i plural

Desinfektionsmedel är ordet.

Plural för desinfektionsmedel är desinfektionsmedel, desinfektionsmedelen, desinfektionsmedels och desinfektionsmedelens.

Vad är plural för desinfektionsmedel?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet desinfektionsmedel. Plural av desinfektionsmedel är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet desinfektionsmedel.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet desinfektionsmedel. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet desinfektionsmedel har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder desinfektionsmedel?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av desinfektionsmedel så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/desinfektionsmedel

Du kan också söka efter desinfektionsmedel direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=desinfektionsmedel

Mer information om ordet desinfektionsmedel:

Ordet desinfektionsmedel består allt som allt av 18 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 18 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 7.

Vad rimmar på desinfektionsmedel?

Följande ord rimmar med desinfektionsmedel: el, del, fel, gel, hel, Hel, kel, sel, tel, Abel, adel, apel, avel, axel, Axel.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord