Betalningsmedel i plural

Betalningsmedel är ordet.

Plural för betalningsmedel är betalningsmedel, betalningsmedlen, betalningsmedels och betalningsmedlens.

Vad är plural för betalningsmedel?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet betalningsmedel. Plural av betalningsmedel är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet betalningsmedel.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet betalningsmedel. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet betalningsmedel har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder betalningsmedel?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av betalningsmedel så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/betalningsmedel

Du kan också söka efter betalningsmedel direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=betalningsmedel

Mer information om ordet betalningsmedel:

Ordet betalningsmedel består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på betalningsmedel?

Följande ord rimmar med betalningsmedel: el, del, fel, gel, hel, Hel, kel, sel, tel, Abel, adel, apel, avel, axel, Axel.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord