Trafikkarusell i plural

Trafikkarusell är ordet.

Plural för trafikkarusell är trafikkaruseller, trafikkarusellerna, trafikkarusellers och trafikkarusellernas.

Vad är plural för trafikkarusell?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet trafikkarusell. Plural av trafikkarusell är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet trafikkarusell.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet trafikkarusell. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet trafikkarusell har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder trafikkarusell?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av trafikkarusell så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/trafikkarusell

Du kan också söka efter trafikkarusell direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=trafikkarusell

Mer information om ordet trafikkarusell:

Ordet trafikkarusell består allt som allt av 14 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 14 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på trafikkarusell?

Följande ord rimmar med trafikkarusell: ell, Yell, cell, hell, fell, well, lell, reell, duell, Kjell, lamell, libell, rebell, modell, tabell.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord