Ramn i plural

Ramn är ordet.

Plural för ramn är ramnar, ramnarna, ramnars och ramnarnas.

Vad är plural för ramn?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet ramn. Plural av ramn är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet ramn.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet ramn. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet ramn har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder ramn?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av ramn så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/ramn

Du kan också söka efter ramn direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=ramn

Mer information om ordet ramn:

Ordet ramn består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på ramn?

Följande ord rimmar med ramn: famn, namn, hamn, önamn, binamn, sonnamn, ortnamn, filnamn, noanamn, dopnamn, spenamn, kodnamn, artnamn, öknamn, mansnamn.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 4 ord som på något sätt liknar ordet ramn: inramning, rämna, ramnummer och spårämne.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord