Binamn i plural

Binamn är ordet.

Plural för binamn är binamn, binamnen, binamns och binamnens.

Vad är plural för binamn?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet binamn. Plural av binamn är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet binamn.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet binamn. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet binamn har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder binamn?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av binamn så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/binamn

Du kan också söka efter binamn direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=binamn

Mer information om ordet binamn:

Ordet binamn består allt som allt av 6 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 6 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på binamn?

Följande ord rimmar med binamn: famn, namn, hamn, ramn, önamn, sonnamn, ortnamn, filnamn, noanamn, dopnamn, spenamn, kodnamn, artnamn, öknamn, mansnamn.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet binamn: binamnselement.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord