Pappersindustriarbetare i plural

Pappersindustriarbetare är ordet.

Plural för pappersindustriarbetare är pappersindustriarbetare, pappersindustriarbetarna, pappersindustriarbetares och pappersindustriarbetarnas.

Vad är plural för pappersindustriarbetare?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet pappersindustriarbetare. Plural av pappersindustriarbetare är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet pappersindustriarbetare.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet pappersindustriarbetare. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet pappersindustriarbetare har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder pappersindustriarbetare?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av pappersindustriarbetare så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/pappersindustriarbetare

Du kan också söka efter pappersindustriarbetare direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=pappersindustriarbetare

Mer information om ordet pappersindustriarbetare:

Ordet pappersindustriarbetare består allt som allt av 23 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 23 bokstäverna är 14, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 9.

Vad rimmar på pappersindustriarbetare?

Följande ord rimmar med pappersindustriarbetare: re, bre, fre, tre, acre, fore, hare, inre, nere, Nore, orre, pare, rare, syre, Tore.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet pappersindustriarbetare: pappersindustriarbetareförbund.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord