Mem i plural

Mem är ordet.

Plural för mem är mem, memen, mems och memens.

Vad är plural för mem?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet mem. Plural av mem är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet mem.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet mem. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet mem har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder mem?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av mem så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/mem

Du kan också söka efter mem direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=mem

Mer information om ordet mem:

Ordet mem består allt som allt av 3 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 3 bokstäverna är 2, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på mem?

Följande ord rimmar med mem: em, dem, fem, gem, hem, lem, rem, vem, hvem, item, poem, slem, them, tvem, bohem.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 25 ord som på något sätt liknar ordet mem Här kommer de tio första: basalmembran, basilarmembran, camembert, cellmembran, glomerulusmembran, membran, membranattackkomplex, membranpotential, membranprotein och membranreceptor.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord