Atrioventrikulär i plural

Atrioventrikulär är ordet.

Plural för atrioventrikulär är atrioventrikulära.

Vad är plural för atrioventrikulär?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet atrioventrikulär. Plural av atrioventrikulär är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet atrioventrikulär.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet atrioventrikulär. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet atrioventrikulär har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder atrioventrikulär?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av atrioventrikulär så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/atrioventrikulär

Du kan också söka efter atrioventrikulär direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=atrioventrikulär

Mer information om ordet atrioventrikulär:

Ordet atrioventrikulär består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 7.

Vad rimmar på atrioventrikulär?

Följande ord rimmar med atrioventrikulär: bär, där, här, kär, lär, mär, när, Pär, pär, sär, vär, enär, fjär, isär, klär.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord