Ishockeyspelare i plural

Ishockeyspelare är ordet.

Plural för ishockeyspelare är ishockeyspelare, ishockeyspelarna, ishockeyspelares och ishockeyspelarnas.

Vad är plural för ishockeyspelare?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet ishockeyspelare. Plural av ishockeyspelare är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet ishockeyspelare.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet ishockeyspelare. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet ishockeyspelare har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder ishockeyspelare?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av ishockeyspelare så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/ishockeyspelare

Du kan också söka efter ishockeyspelare direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=ishockeyspelare

Mer information om ordet ishockeyspelare:

Ordet ishockeyspelare består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 7.

Vad rimmar på ishockeyspelare?

Följande ord rimmar med ishockeyspelare: re, bre, fre, tre, acre, fore, hare, inre, nere, Nore, orre, pare, rare, syre, Tore.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord