Cent i plural

Cent är ordet.

Plural för cent är cent, centen, cents och centens.

Vad är plural för cent?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet cent. Plural av cent är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet cent.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet cent. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet cent har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder cent?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av cent så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/cent

Du kan också söka efter cent direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=cent

Mer information om ordet cent:

Ordet cent består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på cent?

Följande ord rimmar med cent: gent, Kent, lent, ment, rent, sent, tent, agent, ident, klent, tjent, absent, accent, advent, cedent.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 120 ord som på något sätt liknar ordet cent Här kommer de tio första: accent, accenttecken, accentuerad, accentuerande, accentuering, affärscentrum, antropocentrisk, återvinningscentral, barnavårdscentral och blodsockerkoncentration.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord