Tjent i plural

Tjent är ordet.

Plural för tjent är tjenta.

Vad är plural för tjent?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet tjent. Plural av tjent är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet tjent.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet tjent. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet tjent har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder tjent?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av tjent så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/tjent

Du kan också söka efter tjent direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=tjent

Mer information om ordet tjent:

Ordet tjent består allt som allt av 5 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 5 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på tjent?

Följande ord rimmar med tjent: cent, gent, Kent, lent, ment, rent, sent, tent, agent, ident, klent, absent, accent, advent, cedent.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 2 ord som på något sätt liknar ordet tjent: betjent och förtjent.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord