Argument i plural

Argument är ordet.

Plural för argument är argument, argumenten, arguments och argumentens.

Vad är plural för argument?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet argument. Plural av argument är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet argument.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet argument. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet argument har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder argument?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av argument så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/argument

Du kan också söka efter argument direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=argument

Mer information om ordet argument:

Ordet argument består allt som allt av 8 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 8 bokstäverna är 5, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på argument?

Följande ord rimmar med argument: cent, lent, tent, Kent, rent, gent, ment, sent, tjent, ident, klent, agent, solent, accent, gement.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 7 ord som på något sätt liknar ordet argument: argumentation, argumenterande, försäljningsargument, huvudargument, känsloargument, motargument och sakargument.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord