Livmoderslemhinna i plural

Livmoderslemhinna är ordet.

Plural för livmoderslemhinna är livmoderslemhinnor, livmoderslemhinnorna, livmoderslemhinnors och livmoderslemhinnornas.

Vad är plural för livmoderslemhinna?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet livmoderslemhinna. Plural av livmoderslemhinna är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet livmoderslemhinna.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet livmoderslemhinna. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet livmoderslemhinna har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder livmoderslemhinna?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av livmoderslemhinna så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/livmoderslemhinna

Du kan också söka efter livmoderslemhinna direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=livmoderslemhinna

Mer information om ordet livmoderslemhinna:

Ordet livmoderslemhinna består allt som allt av 17 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 17 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på livmoderslemhinna?

Följande ord rimmar med livmoderslemhinna: na, ana, dna, ena, ina, ona, agna, aina, Aina, Anna, bana, bena, Bina, bona, dana.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord