Kvinnomisshandlare i plural

Kvinnomisshandlare är ordet.

Plural för kvinnomisshandlare är kvinnomisshandlare, kvinnomisshandlarna, kvinnomisshandlares och kvinnomisshandlarnas.

Vad är plural för kvinnomisshandlare?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet kvinnomisshandlare. Plural av kvinnomisshandlare är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet kvinnomisshandlare.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet kvinnomisshandlare. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet kvinnomisshandlare har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder kvinnomisshandlare?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av kvinnomisshandlare så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/kvinnomisshandlare

Du kan också söka efter kvinnomisshandlare direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=kvinnomisshandlare

Mer information om ordet kvinnomisshandlare:

Ordet kvinnomisshandlare består allt som allt av 18 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 18 bokstäverna är 12, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på kvinnomisshandlare?

Följande ord rimmar med kvinnomisshandlare: re, bre, fre, tre, acre, fore, hare, inre, nere, Nore, orre, pare, rare, syre, Tore.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord