Heltäckningsmatta i plural

Heltäckningsmatta är ordet.

Plural för heltäckningsmatta är heltäckningsmattor, heltäckningsmattorna, heltäckningsmattors och heltäckningsmattornas.

Vad är plural för heltäckningsmatta?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet heltäckningsmatta. Plural av heltäckningsmatta är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet heltäckningsmatta.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet heltäckningsmatta. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet heltäckningsmatta har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder heltäckningsmatta?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av heltäckningsmatta så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/heltäckningsmatta

Du kan också söka efter heltäckningsmatta direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=heltäckningsmatta

Mer information om ordet heltäckningsmatta:

Ordet heltäckningsmatta består allt som allt av 17 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 17 bokstäverna är 12, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på heltäckningsmatta?

Följande ord rimmar med heltäckningsmatta: ta, eta, sta, yta, åta, zeta, tuta, vita, ysta, tita, veta, äta, akta, anta, arta.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord