Gallup i plural

Gallup är ordet.

Plural för gallup är gallupar, galluparna, gallupars och galluparnas.

Vad är plural för gallup?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet gallup. Plural av gallup är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet gallup.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet gallup. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet gallup har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder gallup?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av gallup så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/gallup

Du kan också söka efter gallup direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=gallup

Mer information om ordet gallup:

Ordet gallup består allt som allt av 6 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 6 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på gallup?

Följande ord rimmar med gallup: cup, sup, djup, stup, syrup, pickup, backup, mashup, ketchup, kallsup, havsdjup, tjäldjup, vattendjup, världscup, tomatketchup.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet gallup: gallupundersökning.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord