Friskvårdskonsulent i plural

Friskvårdskonsulent är ordet.

Plural för friskvårdskonsulent är friskvårdskonsulenter, friskvårdskonsulenterna, friskvårdskonsulenters och friskvårdskonsulenternas.

Vad är plural för friskvårdskonsulent?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet friskvårdskonsulent. Plural av friskvårdskonsulent är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet friskvårdskonsulent.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet friskvårdskonsulent. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet friskvårdskonsulent har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder friskvårdskonsulent?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av friskvårdskonsulent så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/friskvårdskonsulent

Du kan också söka efter friskvårdskonsulent direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=friskvårdskonsulent

Mer information om ordet friskvårdskonsulent:

Ordet friskvårdskonsulent består allt som allt av 19 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 19 bokstäverna är 14, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på friskvårdskonsulent?

Följande ord rimmar med friskvårdskonsulent: cent, gent, Kent, lent, ment, rent, sent, tent, agent, ident, klent, tjent, absent, accent, advent.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord