Bondfångare i plural

Bondfångare är ordet.

Plural för bondfångare är bondfångare, bondfångarna, bondfångares och bondfångarnas.

Vad är plural för bondfångare?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bondfångare. Plural av bondfångare är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bondfångare.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bondfångare. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bondfångare har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bondfångare?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bondfångare så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bondfångare

Du kan också söka efter bondfångare direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bondfångare

Mer information om ordet bondfångare:

Ordet bondfångare består allt som allt av 11 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 11 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4. Vi har i vår databas även 3 synonymer inlagda.

Synonymer till bondfångare:

Bondfångare har dessa synonymer: lurendrejare, skojare, svindlare

Synonymer är alltså ord som liknar eller är likadant som, i det här fallet bondfångare, och används för att berika språket. På latin så heter synonymi interpretatio som betyder tolkning av. Därmed kan man säga att synonymer är en annan tolkning av ett visst ord. Ordet som berättas kan alltså ha en annan synonym vilket underlättar språk vid tal och skrift - annars skulle det vara en konstant upprepning av samma ord.

Vad rimmar på bondfångare?

Följande ord rimmar med bondfångare: re, tre, bre, fre, acre, fore, hare, inre, Nore, vare, Ture, Tore, nere, äre, orre.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord