Apelsinsaft i plural

Apelsinsaft är ordet.

Plural för apelsinsaft är apelsinsafter, apelsinsafterna, apelsinsafters och apelsinsafternas.

Vad är plural för apelsinsaft?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet apelsinsaft. Plural av apelsinsaft är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet apelsinsaft.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet apelsinsaft. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet apelsinsaft har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder apelsinsaft?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av apelsinsaft så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/apelsinsaft

Du kan också söka efter apelsinsaft direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=apelsinsaft

Mer information om ordet apelsinsaft:

Ordet apelsinsaft består allt som allt av 11 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 11 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på apelsinsaft?

Följande ord rimmar med apelsinsaft: saft, taft, graft, kvaft, kraft, qvaft, skaft, apskaft, magsaft, yxskaft, tuskaft, tarmsaft, domkraft, solkraft, motkraft.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord