Strong i plural

Strong är ordet.

Plural för strong är stronga.

Vad är plural för strong?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet strong. Plural av strong är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet strong.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet strong. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet strong har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder strong?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av strong så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/strong

Du kan också söka efter strong direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=strong

Mer information om ordet strong:

Ordet strong består allt som allt av 6 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 6 bokstäverna är 5, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1. Vi har i vår databas även 1 synonymer inlagda.

Synonymer till strong:

Strong har dessa synonymer: stark

Synonymer är alltså ord som liknar eller är likadant som, i det här fallet strong, och används för att berika språket. På latin så heter synonymi interpretatio som betyder tolkning av. Därmed kan man säga att synonymer är en annan tolkning av ett visst ord. Ordet som berättas kan alltså ha en annan synonym vilket underlättar språk vid tal och skrift - annars skulle det vara en konstant upprepning av samma ord.

Vad rimmar på strong?

Följande ord rimmar med strong: gong, bong, dong, fjong, kokong, sarong, jetong, talong, salong, batong, qigong, birong, betong, kupong, linong.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord